Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlenmiştir.
23 Haziran 2025 | 15:45

              11-13-20 Haziran 2025 tarihlerinde (3 gün) Teknoloji Fakültesi Dekanlığı A2 Giriş Konferans Salonu'nda 
Üniversitemiz mutfak personeline yönelik Şube Müdürümüz Ayça TUNÇAY ve ekibimizin düzenlediği hizmet içi 
eğitim programlarına, "Gözden Kaçan Tehlike: Pişirme Dumanı Aerosolleri" konusunda Gazi Üniversitesi Sağlık
Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden
Doç. Dr. Semra NAVRUZ VARLI, "Hijyen (Gıda, İşletme, Alet Ekipman, Kişisel Hijyen)" konusunda Gazi Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden
Dr. Öğr. Üyesi Büşra AYHAN, "Mutfaklarda Sürdürülebilirlik Uygulamaları" konusunda ise Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri
Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyesi 
Doç. Dr. Hande MORTAŞ eğitimci olarak katılmışlardır.

Gözden Kaçan Tehlike: Pişirme Dumanı Aerosolleri Afiş 2-1

Hijyen (Gıda, İşletme, Alet Ekipman, Kişisel Hijyen) 2025 Afiş 1-1

Mutfaklarda Sürdürülebilirlik Uygulamaları Afiş 2-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-1-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-2-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-3-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-4-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-5-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-6-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-7-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-8-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-9-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-10-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-11-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-12-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP-2025-13-1

background image