11-13-20 Haziran 2025 tarihlerinde (3 gün) Teknoloji Fakültesi Dekanlığı A2 Giriş Konferans Salonu'nda
Üniversitemiz mutfak personeline yönelik Şube Müdürümüz Ayça TUNÇAY ve ekibimizin düzenlediği hizmet içi
eğitim programlarına, "Gözden Kaçan Tehlike: Pişirme Dumanı Aerosolleri" konusunda Gazi Üniversitesi Sağlık
Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden
Doç. Dr. Semra NAVRUZ VARLI, "Hijyen (Gıda, İşletme, Alet Ekipman, Kişisel Hijyen)" konusunda Gazi Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden
Dr. Öğr. Üyesi Büşra AYHAN, "Mutfaklarda Sürdürülebilirlik Uygulamaları" konusunda ise Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri
Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyesi
Doç. Dr. Hande MORTAŞ eğitimci olarak katılmışlardır.
Stres Yönetimi Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
4-b Sözleşmeli Personelin Özlük Hakları Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlenmiştir.
Aday Memur Hazırlayıcı Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
Büyük Veri, Yapay Zeka ve Yenilikçi Uygulamalar Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.