12 Haziran - 05 Temmuz 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz mutfak personeline yönelik Şube
Müdürümüz Ayça TUNÇAY ve ekibimizin düzenlediği hizmet içi eğitim programlarına, "İş Sağlığı ve
Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitimi" konusunda Gazi Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü
bünyesinde Koordinatör olarak görev yapan İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet GÜLSÜN, Koordinatör
Yardımcısı olarak görev yapan İş Güvenliği Uzmanı Sibel KESKİN ve İlk Yardım Eğitimcisi Şirin BİLGİN, "Servis
Personelinin Davranış ve Sunum Esasları" ve "Hijyen (Gıda, İşletme, Alet Ekipman, Kişisel Hijyen)" konularında
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim
Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hande MORTAŞ, "İletişim, Takım Çalışması" konusunda Gazi Üniversitesi İdari
ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde Daire Başkanı olarak görev yapan Aydın KAYAER, İhale Birim Personeli
Ersin ALTINTAŞ, "Güzel Konuşma, Diksiyon" konusunda ise Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal
Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Özlem BAYRAK CÖMERT
eğitimci olarak katılmışlardır.
Resmi Yazışma Kuralları Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlenmiştir.
Cahit Arf (1997) Konulu Türk Dünyasının Öncü Bilim İnsanları 28. Seminer Programı Düzenlenmiştir.
Gönül Diliyle Görev Bilinci Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.