Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlenmiştir.
16 Haziran 2023 | 14:26

5-7-12 Haziran 2023 tarihlerinde 14.30-16.30 saatleri arasında Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans
Salonu'nda Üniversitemiz mutfak personeline yönelik Şube Müdürümüz Ayça TUNÇAY ve ekibimizin 
düzenlediği “Servis Personelinin Davranış ve Sunum  Esasları” ve "Hijyen (Gıda, İşletme, Alet Ekipman,
Kişisel Hijyen)" konularındaki hizmet içi eğitim programına, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr.
Üyesi Büşra AYHAN, "Gıda Güvenliği Önlemleri" konulu hizmet içi eğitim programına ise Gazi Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim
üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Semra NAVRUZ VARLI eğitimci olarak katılmıştır. 

Servis Personelinin Davranış ve Sunum Esasları Afiş 3-1

Gıda Güvenliği Önlemleri Afiş 2-1

Hijyen (Gıda, İşletme, Alet Ekipman, Kişisel Hijyen) Afiş 3-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 1-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 2-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 3-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 4-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 5-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 6-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 7-1

Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik HİEP 8-1

background image