5-7-12 Haziran 2023 tarihlerinde 14.30-16.30 saatleri arasında Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans
Salonu'nda Üniversitemiz mutfak personeline yönelik Şube Müdürümüz Ayça TUNÇAY ve ekibimizin
düzenlediği “Servis Personelinin Davranış ve Sunum Esasları” ve "Hijyen (Gıda, İşletme, Alet Ekipman,
Kişisel Hijyen)" konularındaki hizmet içi eğitim programına, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr.
Üyesi Büşra AYHAN, "Gıda Güvenliği Önlemleri" konulu hizmet içi eğitim programına ise Gazi Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Toplu Beslenme Sistemleri Ana Bilim Dalı öğretim
üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Semra NAVRUZ VARLI eğitimci olarak katılmıştır.
Hasta ve Hasta Yakınları İle İletişim Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
Resmi Yazışma Kuralları Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlenmiştir.
Üniversitemiz Mutfak Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlenmiştir.
Cahit Arf (1997) Konulu Türk Dünyasının Öncü Bilim İnsanları 28. Seminer Programı Düzenlenmiştir.
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.